AC-service

Oavsett om det är sommar eller vinter är en pålitlig och effektiv luftkonditionering avgörande för din körkomfort. Vi på Bilvårdshuset i Gävle erbjuder en omfattande AC-service som håller din bil sval och behaglig året runt.
​​​​​​​

Vår AC-service är mer än bara en enkel påfyllning av kylmedel

Våra erfarna tekniker genomför en noggrann kontroll och rengöring av ditt AC-system för att säkerställa optimal prestanda och luftkvalitet. Vi inspekterar och rengör ventilationskanaler för att eliminera eventuella bakterier, mögel och dåliga lukter, vilket ger dig en frisk och hälsosam körmiljö.

Vi förstår att din tid är värdefull, därför strävar vi efter att erbjuda snabb och effektiv service utan att kompromissa på kvalitet. Vårt mål är att göra din AC-service så smidig och bekväm som möjligt, så att du kan fortsätta din dag utan onödiga avbrott.

Oavsett om du behöver en regelbunden underhållsservice eller om du märker att din AC inte fungerar som den ska, kan du lita på Bilvårdshuset i Gävle för att leverera pålitlig och professionell service varje gång.

Ge din bil den omsorg den förtjänar och njut av en bekväm och behaglig körupplevelse året runt med Bilvårdshusets AC-service i Gävle. Kontakta oss idag för att boka din service och låt oss hjälpa dig att hålla din AC i toppskick!

Du hittar oss här

Kanalvägen 1-3
801 39 Gävle

Telefon

026 – 60 05 25 ​​​​​​​

Öppetider

Måndag – Fredag
08.00 – 17.00